1. KOLO KRAJSKÉ MINILIGY - PARDUBIČKY

První miniliga a hned minilaga DOMÁCÍ za nádherného počasí

VÝSLEDKY TÝMU V LIZE -A-

SESTAVA

● 2015 - Žižka, Eichler H+F, Bartheldi D+D, Tuček, Doležal, Pozdník

●2016 - Bouška


SK - Ústí n.O./Libchavy 9:2

Utkání s týmem Ústí n.O./Libchavy (což je defakto tým FK ORLICKO) mělo od první minuty velice jednoznačný průběh a náš tým velice rychle vedl 4:0 a pak už jsme výsledek jen hlídali a navyšovali až na konečných 9:2. Závěr Utkání trošku pokazil trenér Orlicka, který se za stavu 9:2 minutu před koncem po čistém střetu v brankovišti hlasitě dožadoval penalty!!! Nejen že vše přenesl na hráče ORLICKA, kteří tam během chvilky vystřihli ČTYŘI opravdu nevybíravé zákroky na naše hráče, ale ještě tim znehodnotil náši jasnou výhru (Orlicko toto utkání opravdu hrálo velice špatně) jelikož hned po odpískáni začali kluci z Orlicka svádět prohru na rozhodčího, který jim za stavu 9:2 minutu před koncem neodpiskal dle nich jasnou penaltu a ještě smutnější je že i rodiče je v tomto utvrzovali!!!

SK - FC HLINSKO 7:3

Ač je konečný výsledek takový jaký je, díky náši laxnosti a nemohoucnosti v koncovce (zhruba cca každých 40s jsme zahodili nějakou šanci) byl ještě OSM minut před koncem stav utkání 3:3 Hlinsko se dostávalo do šancí jen sporadicky, tak jsme všechni i doufali že to 3:3 neskončí. Naštěstí pro nás se nám kolem 25 minuty utkaní během 1minuty a 40 s podařilo vstřelit TŘI slepené goly a odskočili na 6:3 zápas už jsme si pohlidali a 10s před koncem utkaní jsme už jen potvrdili náší druhou domácí výhru na turnaji

SK - MFK CHRUDIM 5:3

V posledním utkání domácí miniligy v Pardubičkách se potkali týmy, které vyhráli oba své předchozí zápasy (my 9:2 a 7:3 a Chrudim 11:1 a 11:6) a toto utkání s Chrudimí bylo až na první MINUTU A PŮL velice vyrovnané. Jen kdyby jsme v čase 1:30 vedli 4:0 neřekl by nikdo ani slovo! Na Chrudim jsme opravdu vletli a 1:30 ji nepustili na náši půlku a gólman Chrudimi měl opravdu plné ruce a nohy práce. Chrudim jsme tím opravdu zaskočili!! Poté už se hra vyrovnala a tak to bylo i celý zápas (1:0,1:1,2:1,2:2,3:2,3:3) a 3:3 skončil i poločas. Druhé půle pokračovala v duchu vyrovnanosti půle první akorát že bez gólů a bylo jasné kdo dá gol na 4:3 utkaní vyhraje. To se povedlo DVĚ minuty před koncem nám a navýšení skóre na 5:3 už byla jen kosmeticka úprava těsně před koncem utkaní. S CHRUDIMÍ OPRAVDU NEJLEPŠÍ UTKÁNÍ NA DOMÁCÍM TURNAJI A PRO NÁS TÍM PÁDEM SKONČILA DOMÁCÍ MINILIGA S BILANCÍ 3-0-0 skóre 21:8

VÝSLEDKY TÝMU V LIZE -B-

SESTAVA

●2015 - Mazal, Voříšek, Malát

●2016 - Fencl, Vašátko, Bělina, Havlas, Čipera


SK - Ústí n.O./ Libchavy 1:5

SK - FC HLINSKO 9:2

SK - MFK CHRUDIM 1:9

Náš tým zakončil domácí miniligu s bilancí 1-0-2 a skóre 11:16

Jelikož až na dvě výjimky (Malát, Čipera) byl náš tým v lize -B- tvořen jen úplně novými hráči ať už ročníku 2016 příchozích z minipřípravky nebo hráčů co s fotbalem začínají patří klukům veliká pochvala. Kluci sice dva zápasy prohráli, ale take JEDEN vyhráli takže výhru mají zasebou někteří si vstřelili své první soutěžní goly a myslíme s trenéry že velice brzy přijde více výher než proher a budeme se všechni společně uživatele krajské miniligy.

ZÁROVEŇ SE VŠEM OMLOUVÁME ŽE NEUVIDÍME STŘELCE NAŠICH BRANEK, KLUCI VĚDÍ KDO DAL GOL, VY TO TAKÉ VÍTE ALE MY JSME TÝM a TAK JAK JAKO TÝM VYHRÁVÁME A PROHRÁVÁME TAK I JAKO TÝM STŘÍLIME A DOSTÁVÁME.

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria