4. KOLO KRAJSKÉ MINILIGY - SVITAVY

Starší přípravce se ve Svitavách spíše nedařilo

Tým v lize -A-

SK- TJ Jiskra Litomyšl 3:8

SK - FK Orlicko 7:7

SK - TJ Svitavy 7:10


3 zápasy - 0-1-2 / 17:25




SK Pardubičky – TJ Jiska Litomyšl 3:8

Tenhle zápas se nám nepovedl hlavně na naší obranné polovině. Od Litomyšle, které dala zbylým týmům celkem 3 branky, jsme my dostali branek 8 a to ještě spoustu šancí soupeře zůstalo nevyužito! Pomalu jsme se vraceli na své pozice, útočníci nám zabíhali za obranu bez toho, abychom jim věnovali pozornost, a nedůsledně jsme se zajišťovali. Po ospalém začátku, kdy jsme prohrávali 3:0, jsme celkem snadno a rychle vyrovnali a věřili jsme, že zápas dotáhneme do vítězného konce. Opak byl pravdou a druhý poločas jsme hrůzostrašně projeli 5:0.


SK Pardubičky – FK Orlicko 7:7

Po první zápase jsme šli bez oddechu a jen se dvěma hráči na střídání na poměrně silné Orlicko, které nás před týdnem porazilo. A abych se přiznal, měl jsem trochu obavy, jak to zvládneme. Kluci a Kája mě ale překvapili a bojovali jako lvy. Od začátku jsme tahali za delší konec a na každý gól soupeře jsme ihned reagovali naším. Obrana jako by se po prvním zápase vyměnila a dala zapomenout na předchozí chaos. Chybělo opravdu málo, abychom zápas dotáhli do vítězného konce, škoda. Děcka by si vítězství zasloužila.


SK Pardubičky – TJ Svitavy 7:10

V posledním zápase prosti nám nastoupil domácí tým, který předváděl zřejmě nejvyšší individuální kvalitu svých hráčů. Výsledek vypadá jednoznačně, ale v zápase jsme se dlouho drželi na dostřel. Také bylo vidět, že nám díky menšímu počtu střídajících hráčů trošku docházely síly hlavně při vracení se po ztrátě míče.


HODNOCENÍ TRENÉRA

● Celkově můžeme litovat nezvládnutého prvního zápasu, který jsme měli vyhrát a nezvládnuté koncovky ve druhém zápase, nebýt toho, odjížděli bychom domů s mnohem lepším pocitem. Dále bude třeba podpořit více Toma na naší útočné polovině, aby góly našeho týmu nestály jen na něm. Je to v současnosti náš rozdílový hráč. Věřím tomu, že když vyladíme obrannou činnost, která se po prvním zápase výrazně zlepšila, půjde nahoru i naše celková ofenzivní síla.


Tým v lize -B-

SK - TJ Jiskra Litomyšl 7:4

SK - FK Orlicko 3:6

SK - TJ Svitavy 3:9

3 zápasy - 1-0-2 / 13:19

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria