5. kolo KRAJSKÉ MINILIGY - MORAVSKÁ TŘEBOVÁ

Ve 100Km vzdálené Moravské Třebové 5 výher / 1 prohra MLADŠÍ PŘÍPRAVKY

TÝM V LIZE -A-

SESTAVA

● 2015 - Žižka, Eichler H+F, Bartheldi D+D, Doležal, Pozdník

● 2016 - Bouška

VÝSLEDKY

SK - SK NEMOŠICE 5:2

SK - TJ JISKRA LITOMYŠL 12:1

SK - SKP SLOVAN MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 7:2

3 zápasy / 3 výhry / skóre 24:5

Hned v prvním zápase jsme se ve 100 km vzdálené Moravské Třebové utkali v DERBY utkání pro nás asi tak JEDEN KILOMETR daleko se vzdáleným rivalem z Nemošic a nutno podotknout že to byl jediný soupeř, který nás v Moravské a za poslední 3 miniligy NÁLEŽITĚ PROVĚŔIL. Velice rychle jsme vedli 3:0 a to bylo asi moc špatně!!! Kluci úplně přestali hrát a až do konce poločasu už byl aktivnější soupeř. Zamáčkl nás na náši polovině a zahazoval šanci za šancí PRVNÍ POLOČAS tak klidně mohl skončit i 3:6!!! a ne 3:1 jak tomu bylo!! V nástupu do druhého poločasu nás uklidnil gól na 4:1 a utkání už jsme pak zkušeně pohlidali. Z OBOU STRAN TOTO BYLO NEJKVALITNĚJŠÍ UTKÁNÍ NA TURNAJI. V dalších utkáních už bohužel soupeři nekladli prakticky žádný odpor a v ničem nás nijak neprověřili!!

Klukům děkuji za přístup a za to že si vyzkoušeli hafo věcí na JEDEN, DVA DOTEKY a že se snažili o častou střelbu

TÝM V LIZE -B-

SESTAVA

2015 - Jelínek, Vávra, Malát, Voříšek

2016 - Bělina, Fencl, Vosáhlo, Tomáš, Podzemský

VÝSLEDKY

SK - SK NEMOŠICE 6:0

SK - TJ JISKRA LITOMYŠL 5:6

SK - SKP SLOVAN MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 5:4

3 zápasy / 2 výhry / 1 prohra / skóre 16:10

Náš tým v lize -B- byl složený půl / půl - 2015/2016 a nutno podotknout že se prezentoval velice povedenými výkonu. Extra pochvalu zaslouží celý tým za zápas s Litomyšlí, kdy kluci nezabali skóre 0:5 a udělali za zápasů FANTASTICKÉ DRAMA.


I tady musíme kluky pochvalit. Snažili se hrát fotbal, bojovat o každý metr hřistě a o každý balón a odměnou jim jsou 2 výhry a zdramatizování skoro již prohraného zápasu.

I PRO DALEKÝ VÝLET DO MORAVSKÉ TŘEBOVÉ JSME SE MOHLI SPOLEHNOUT NA POČETNOU A HLASITOU PODPORU TÁBORA NAŠICH FANOUŠKŮ(rodičů) A JÁ ZA TO VŠEM MOC DĚKUJI

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria