A-tým na úvod nové sezóny podlehl Letohradu

S exdivizním týmem se odehrál remízový zápas.

SK Pardubičky

team logo

0 - 1

( 0-0 )

FK Letohrad

team logo

Fakta

Branky - 46. Kabourek Rozhodčí - Vodrážka (Valenta, Lang) ŽK - 1:2 Diváci - 150

Sestava

Číža - Vosyka (62. Vaníček), Bažant (89. Joel Dominik Schejbal), Vojtěch (74. Menšl), Metelka - Havelka (57. Mec), Šindelář, Němec, Markl - Štichauer, Svatoň (79. Hazuka)

Hodnocení trenérů

Tomáš Mrázek, trenér A-týmu

,,Na úvod sezóny nás čekal těžký soupeř v podobě exdivizního Letohradu. Na zápas jsem se moc těšil, protože sliboval ofenzivní a pohledný fotbal, bohužel opak byl pravdou. Šancí bylo k vidění minimum a z naší strany vlastně vůbec žádná. Směrem dopředu jsme tentokrát byli bezzubí. Absence některých hráčů základní sestavy byla bohužel znát. Rozhodla tak jedna jediná situace, když jsme po 15 vteřinách druhé půle vytvořili naprosto zbytečnou chybu na polovině hřiště, kterou následně využil hostující Kabourek´´.

Aleš Majvald, trenér Letohradu

,,Vyrovnané utkání se spravedlivým výsledkem. Domácí mají velkou útočnou sílu, kterou jsme dokázali eliminovat a prakticky jsme soupeře nepustili do vyložené šance. My jsme udeřili začátkem druhého poločasu rychlým protiútokem po zisku míče na půlící čáře. Postupem času se soupeř musel tlačit více dopředu a my čekali na další příležitosti, které přišly, ale bohužel jsme je nevyužili. Jsme rádi za cenné tři body´´.

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria