A-tým neoblíbeného soupeře opět nezdolal

Litomyšl se stává černou můrou A-týmu.

SK Pardubičky

team logo

0 - 2

TJ Jiskra Litomyšl

team logo

Fakta

Branky - 65. Kundera, 75. Paclík Rozhodčí - Zita (Morávek, Kolbaba) ŽK - 2:2 Diváci - 120

Sestava

Zahradník - Štědrý, Bažant, Norek, Froš (84. Menšl) - Havelka (53. Markl), Svoboda (80. Hofman), Bobek, Tuťálek - Svatoň (67.Ficek), Valenta (72. Müller)

Do první velké šance v utkání se dostali v 9. minutě hosté, když se po krásné průnikové přihrávce dostal za obranu Tomšů, ale v 100% šanci vytáhl Zahradník perfektní zákrok. Ve 31. minutě zkoušel zpoza vápna štěstí hostující Urban, ale i tentokrát byl úspěšnější Zahradník. O dvě minuty déle se po autovém vhazování dostal k míči Bobek a křížnou střelou jen o půlmetr minul pravou tyč. Ve 45. minutě se pak do velké šance dostával Tuťálek, jenže po průniku po pravé straně v rozhodující chvíli podklouzl a branku přestřelil.

Ve 49. minutě odcentroval z levé strany Froš a míč se otřel o horní tyčku hostující branky. V 65. minutě si poprvé v utkání vybrala slabší moment naše obrana a hosté toho dokonale využili. Na levé straně se míče zmocnil Kundera a nádhernou křížnou střelou do šibenice nedal Zahradníkovi šanci - 0:1. O 10 minut déle se pak obrana přesunula do role přihlížejících diváků a hostující Paclík nakonec zcela sám uklízel míč do odkryté klece - 0:2.

Hodnocení trenéra Tomáše Mrázka

„Opět se ukázalo, že na Litomyšl se nám dlouhodobě nedaří. V poli jsme sice měli herní převahu, ale hosté zlobili z nebezpečných brejků. Rozhodl nakonec větší hlad po vítězství a především větší nasazení doplněné o důraz. Litomyšl si pro tři body šla více než my.“

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria