A-tým odstartoval jaro špatným výkonem v Lanškrouně

Zcela zasloužená prohra 0:4.

TJ Lanškroun

team logo

4 - 0

SK Pardubičky

team logo

Fakta

Branky - 7. a 74. Ptáček, 15. Doležal, 78. Pecháček Rozhodčí - Čechlovský (Štancel, Zeman) ŽK - 0:4 Diváci - 80

Sestava

Zahradník - Vosyka (46. Metelka), Bažant, Menšl (67. Lejsek), Froš - Havelka (46. Müller), Šindelář (46. Bobek), Němec, Markl - Štichauer, Svatoň (46. Tuťálek)

Hodnocení trenérů:

Pavel Hrabáček (trenér Lanšrkrouna):

„Hrálo se na umělé trávě, což byla naše výhoda, přece jenom jsme na tomto povrchu strávili celou zimní přípravu a odehráli tam všechny přátelské zápasy. Nástup do zápasu jsme měli dobrý, soupeře jsme dostávali do úzkých rychlým přechodem do útoku i důrazem v osobních soubojích. Velmi nám pomohla vedoucí branka, navíc jsme poměrně záhy přidali po pěkné akci i druhou. Ke konci poločasu jsme se možná až moc zatáhli do defenzívy a po změně stran nám začátek nevyšel podle představ, naštěstí hosté ve své nejvážnější možnosti trefili pouze břevno. Postupně jsme se oklepali, hru znovu srovnali a po dvou výpadech do otevřené obrany navýšili konečný výsledek. Myslím, že jsme po všech stránkách odvedli kvalitní výkon, se startem do jara jsme spokojeni,“

Tomáš Mrázek (trenér A-týmu):

"Úvod do jara se nám hrubě nevydařil. Špatný výkon ve všech řadách a především důraznější výkon domácích, přinesl Lanškrounu zcela zasloužené vítězství."

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria