A-tým se vyhoupl již na čtvrté místo krajského přeboru!

Poprvé v sezóně dokázal A-tým porazit Moravskou Třebovou.

Fakta

Branky - 10. Tuťálek, 29. Valenta, 77. Havelka z pen. Rozhodčí - Valenta (Škorpík, Vojta) ŽK - 2:2 Diváci - 50

Sestava

Zahradník - Martan, Špidlen, Bažant, Froš - Štědrý, T. Svoboda (76. Bobek), Valenta (58. Pospíšil), Tuťálek (85. Müller) - Svatoň, Havelka

Dvakrát v sezóně a vždy 1:2, prohrál A-tým s Moravskou Třebovou, a tak měli naši hráči co napravovat a co soupeři oplácet.

V první šanci utkání se v 9. minutě objevil Havelka, který svým důrazem vybojoval míč, ale následně mířil z 25 metrů nad hostující branku. O minutu déle si již míč cestu mezi tři tyče našel. Z pravé strany poslal do vápna nadýchaný centr Štědrý a Tuťálek nádhernou střelou z voleje, nedal hostujícímu brankáři sebemenší šanci - 1:0. Ve 29. minutě vysunul Valenta na levé straně Svatoně, jeho pokus dokázal brankář Třebové vyrazit, ale na dorážku Valenty již byl krátký - 2:0.

První vážnější příležitost si hosté vypracovali až v 70. minutě, kdy po centru z pravé strany hlavičkoval jeden z útočníku z malého vápna nad branku. V 77. minutě byl ve vápně nedovoleně zastaven Froš a následný pokutový kop proměnil s přehledem Havelka - 3:0. V poslední minutě utkání pak uháněl na hostující branku zcela sám Svatoň, ale míč nakonec namířil pouze do nohou brankáře.

HODNOCENÍ TRENÉRA LUBOŠE PILAŘE

„Do dnešního zápasu jsme museli nastoupit v kombinované

sestavě. První půli jsme zvládli výborně a do kabin jsme odcházeli

s dvoubrankovým náskokem. Ve druhém dějství se nám i vinou špatného

terénu přestalo dařit. Soupeř nás začal přehrávat, ale vstřelili jsme

třetí branku a zápas jsme dovedli do vítězného konce.“

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria