A-tým si spravil reputaci výhrou nad Chocní

Kvalitní výkon přinesl výhru 3:0.

SK Pardubičky

team logo

3 - 0

FK Choceň

team logo

Fakta

Branky - 28. Adamec vlastní, 41. Bobek, 58. Tuťálek Rozhodčí - Poláček (Filipi, Šlor) ŽK - 3:5 ČK - 0:1 (88. Gronych) Diváci - 80

Sestava

Číža - Bažant, Špidlen (11. Bartoníček), Robovský (81. Menšl), Froš - Hofman (59. Markl), Šindelář, Němec (75. Mec), Bobek, Müller - Tuťálek (71. Ficek)

Již v 9. minutě utkání byla k vidění první vážnější situace, když se po rohu Bobka dostal k míči na malém vápně Špidlen, ale nastřelil pouze dobře postaveného brankáře hostů. V 16. minutě se naopak do první šance dostalo hosté, ale rychlý brejk dokázal reflexivně zneškodnit Číža. Ve 27. minutě segrál Bobek rohový kop s Robovským, jehož následný střílený centr skončil po odrazu od Adámka v síti - 1:0. Ve 32. minutě předvedl Číža další povedený zákrok, když si dokázal poradit s tvrdou střelou z levé strany velkého vápna. 41. minuta přinesla hezkou fotbalovou akci. Číža dlouhým výkopem našel na levé straně hlavu Müllera, ten míč prodloužil hlavou na Tuťálka, který ho následně předložil do vápna volnému Bobkovi - 2:0.

Hned v úvodu druhé půle mohla přijít další gólová radost, když Hofman zatáhl míč po pravé straně, předložil ho Müllerovi, jenž ale nastřelil pouze tyč z vnější strany. V 54. minutě dobře hrající Hofman uvolnil Froše, ten míč z prvního doteku předal Tuťálkovi, jehož pokus dokázal brankář hostů vyrazit na rohový kop. V 58. minutě se Tuťálek nadechl k dokonalé individuální akci, když prošel přes celou polovinu hřiště a střelou zpoza vápna upravil na konečných 3:0.

Hodnocení trenérů

Tomáš Mrázek, trenér A-týmu:

"Po nejslabším výkonu podzimu, který jsme předvedli v minulém týdnu v Holicích, si tentokrát myslím, že jsme předvedli jedenz těch povedenějších výkonů. Poměrně slušně jsme kombinovali a po celé utkání vydrželi být aktivní. Zlepšili jsme na domácím hřišti i produktivitu a odměnou jsou nám tak zasloužené tři body. Hosté hrozili především z rychlých brejků, které však dvěma famózními zákroky zneškodnil Číža. Vyzdvihnout bych chtěl výkon Müllera."

Petr Pražák, trenér Chocně:

„Výsledek je jednoznačný. Nikdo nebude řešit, že jsme po samostatném úniku mohli jít do vedení. Na kdyby se nehraje. V útočné fázi se nadřeme na šance a v defenzívě se dopouštíme individuálních chyb. Absenci tří hráčů evidentně nejsme schopni nahradit,“

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria