A-tým udával tempo hry, domů však jede s prázdnou

V Moravské Třebové rozhodla rána v poslední minutě.

SKP Slovan Moravská Třebová

team logo

1 - 0

SK Pardubičky

team logo

Fakta

Branky - 90. Lebiš Rozhodčí - Jureček (Kovář, Šourek) ŽK - 1:1 Diváci - 97

Sestava

Zahradník - Menšl, Bažant, Špidlen, Norek - Štědrý (46. Svatoň), T. Svoboda, Pospíšil, Havelka (80. Markl) - Tuťálek (70. Hofman), Valenta (70. Krejčí)

Na těžkém podmáčeném terénu se první šance v utkání dočkali diváci v 11. minutě, když Valenta přenechal ve vápně míč Havelkovi, který z dobré pozice branku přestřelil. Ve 31. minutě odcentroval Štědrý, k hlavičce se dostal Svoboda, ale pokus mířící do horního růžku dokázal domácí brankář zneškodnit. Uběhla pouze minuta a domácí se po dlouhém míči za obranu již dostávali do velké šance. Zahradník však celou situaci přečetl a včasným vyběhnutím dokázal míč ve skluzu odklidit. K míči se však dostal domácí hráč, ale naštěstí nedokázal odkrytou klec trefit. Ve 39. minutě se po krásné kombinaci na levé straně mezi Valentou, Havelkou a Norkem, dostal posledně jmenovaný až do malého vápna, ale v zakončení nastřelil pouze tyč domácí branky.

Jestli v první půli bylo k vidění velké množství šancí a poměrně svižný fotbal, tak v té druhé se museli všichni přítomní spíše nudit. První vážnější situace byla k vidění až v 82. minutě, kdy Markl našel parádním centrem ve vápně Krejčího, jenž ve 100% šanci poslal míč jen těsně kolem pravé tyče. Otřepané pravidlo se tak bohužel i tentokrát opakovalo. V 90. minutě se domácí snad poprvé dostali do našeho vápna a Lebiš po otočce nedal Zahradníkovi šanci - 1:0.

Hodnocení trenéra Luboše Pilaře

„Sehráli jsme smolné utkání. V prvním poločase jsme domácí přehrávali ve všech směrech, ale bohužel jsme se gólově neprosadili. V druhém poločasu už jsme nebyli tak aktivní a domácí se ještě více zatáhli do hlubokého bloku. My jsme nebyli schopni si vytvořit příležitost ke skórování. V devadesáté minutě domácí nakopli míč do našeho vápna a potrestali nás za naši produktivitu vstřelenou vítěznou brankou.“

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria