Áčko schytalo v Ředicích tenisového kanára

Derby rozhodlo úvodních 17 minut.

FK Horní Ředice

team logo

6 - 0

SK Pardubičky

team logo

Fakta

Branky - 8. a 39. Koreček, 11. Skoumal, 17. a 69. Obermajer, 82. Kaufman Rozhodčí - Štěrba (Hořínek, Vykopal) ŽK - 1:1 Diváci - 170

Sestava

Zahradník (46. Číža) - Froš (46. Menšl), Bažant, Štědrý, Tuťálek - Havelka, T. Svoboda, Pospíšil, Valenta (73. Oberreiter), Markl (46. Dojčán) - Krejčí (46. Bobek)

Na perfektně připraveném pažitu si první šanci v utkání připsali domácí a byla to hned šance proměněná v gól. V 7. minutě chyboval na levé straně Markl, Obermajer předložil míč do vápna, kde ho Koreček v poklidu uklidil do sítě - 1:0. V 11. minutě to bylo 2:0, když na rohový kop zareagoval špatně Bažant a Skoumal měl tak svoji práci výrazně ulehčenou. 17. minuta a bylo to již o tři góly. Po křížném pasu na zabíhajícího Přibyla, neodhadl Zahradník ideálně své vyběhnutí, domácí obránce byl u míče dříve a následně ho poslal před odkrytou branku, kde se prosadil Obermajer - 3:0. Ve 39. minutě pak přišla další rána. Centr z levé strany dokázal Štědrý v těžké pozici odehrát hrudí na hranici velkého vápna, kde si Tuťálek s Pospíšilem dávali tak dlouho přednost, až přiběhl Koreček a vymetl levou šibenici Zahradníkovi branky - 4:0.


V 59. minutě se po dlouhém míči za obranu dostávali domácí do další vyložené šance, ale Číža dokázal špičkou pravé kopačky vytěsnit míč na rohový kop. V 70. minutě prošel centr z levé strany napříč celým vápnem až k osamocenému Obermajerovi na zadní tyči a bylo to již 5:0. V 73. minutě se po dlouhém pasu od Menšla dostal k míči Havelka, obešel obránce i brankáře Lindra, jenže po kličce nakonec trefil pouze padajícího bránícího hráče, a tak z jediné šance v utkání nebylo nic. Definitivní podobu výsledku dal v 82. minutě Kaufman, jehož pří výběhu nastřelil Číža a pro domácího hráče již nebyl problém dopravit míč do opuštěné branky - 6:0.

Hodnocení trenéra Luboše Pilaře

„Zápas rozhodl hned úvod, kdy jsme po individuálních chybách už v sedmnácté minutě prohrávali 3:0. Pak jsme ještě do přestávky inkasovali čtvrtou branku, a tím se dá říct, že bylo o vítězi tohoto utkání rozhodnuto. Druhý poločas se zápas už jen dohrával. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě, mě jen hodně mrzí že jsme jim to naší hrou hodně ulehčili.“

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria