Charitativní utkání s Chocní výhru nepřineslo

300 diváků v Pardubičkách vidělo prohru 0:2

SK Pardubičky

team logo

0 - 2

FK Choceň

team logo

Fakta

Branky - 3. a 63. Vatrala Rozhodčí - Čechlovský (Morávek, Mrázek) ŽK - 0:1 Diváci - 300

Sestava

Číža - Štědrý (61. Valenta), Špidlen (65. Bažant), Suchochleb, Froš - Tuťálek, Hofman, T. Svoboda (68. Ficek), Norek - Havelka (46. Pospíšil), Krejčí (61. Bobek)

Charitativní utkání na podporu ukrajinské armády, které do Pardubiček přilákalo 300 diváků, mělo velmi rychlý úvod. Již ve 3. minutě totiž hosté založili na pravé straně rychlý útok a po parádním centru na zadní tyč, se střelou mezi nohy prosadil Vatrala - 0:1. Ve 12. minutě zpracoval dlouhý míč Hofmana Froš a po následném centru mířil Krejčí hlavou pouze do náruče hostujícího brankáře. Ve 28. minutě odcentroval z levé strany Norek a Špidlenovu dobrou hlavičku zblokovala hostující obrana na rohový kop. Ve 34. minutě se k přímému kopu postavil Krejčí a jeho pokus dokázal brankář Chocně vyrazit. Ve 41. minutě pak Norek na levé straně zpracoval dlouhý míč, odcentroval ho do vápna, kde si ho hlavou našel Krejčí, jenže i tentokrát dokázal brankář hostů, s vypětím všech sil, míč vyrazit.

V 53. minutě se hosté dostali prakticky podruhé v utkání na naši polovinu a hned z toho byl druhý gól, když se Vatrala prosadil tentokrát hlavou - 0:2. V 74. minutě se v 100% šanci, po zpětné přihrávce Bobka, objevil Tuťálek, jenže míč poslal jen slabě do jednoho z bránících hráčů. V 80. minutě pak dokázal ještě Číža zastavit samostatný nájezd hostujícího Štanglici.

Hodnocení trenéra Tomáše Mrázka

,,Nejprve bych chtěl poděkovat všem divákům, kteří na utkání dorazili a pomohli tak dobré věci. Na charitativní utkání proti Chocni jich dorazilo nakonec 300. Částka, která se vybrala díky vstupnému, dobrovolným příspěvkům, přispění hráčů A-týmu a v neposlední řadě i přispění od KFS, přesáhla více jak 20 tisíc, což je parádní počin. K samotnému utkání to již tak veselé není. Střelecky se neskutečně trápíme a naše produktivita již není na bodu mrazu, ale hluboko pod ním. Chocni opět stačily tři šance na 2 góly. Nám naopak nevyšlo v koncovce vůbec nic. Kluci bojují, o tom není sporu, ale po skvělém úvodu jara, kdy se nám dařilo, přišlo prostě horší období. Budeme asi muset společně někam zajít, vyčistit si hlavy a začít opět od nuly, protože tým svoji sílu rozhodně má".

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria