Csaplárova past sklapla!

A-tým otočil duel s Moravskou Třebovou a slaví důležitou výhru.

SK Pardubičky

team logo

4 - 2

( 0-2 )

SKP Slovan Moravská Třebová

team logo

Fakta

Branky - 78. Krejčí, 82. Menšl, 85. Froš, 90. Markl - 12. Olejník, 19. Kudyn Rozhodčí - Valenta - Rázek, Cahlík ŽK - 4:2 Diváci - 200

Sestava

Zahradník - Froš, Bažant, Münzberger (15. Markl), Menšl - Robovský (46. Sokol), Bobek, Hofman (75. Podsztavek), Mec (36. Havelka)- Krejčí (90+2. Ficek), Bartoníček

Parádní divácká kulisa, podpořená neúnavně fandícími žáky našeho klubu, měla na otočení výsledku velkou zásluhu.

A zase Csaplár... To si v neděli v podvečer mohli říct všichni přítomní na stadionu U Borku kam přijela Moravská Třebová. A-tým totiž v neděli odpoledne předvedl famózní obrat a získal nesmírně důležité tři body.


Vedení 2:0 v poločase označil známý český trenér a fotbalový expert Josef Csaplár za velmi zrádné a doslova nebezpečné. Pojem "Csaplárova past ", který zná snad každý fotbalový fanoušek, tak dostal v neděli svou reálnou podobu.

A-tým v první půli zůstal hlavami nejspíše v kabině a po dvou zbytečných chybách prohrával v důležitém utkání 0:2. Tento výsledek vydržel až do 78. minuty, kdy zavelel k dokonalému obratu Krejčí.

Hodnocení trenéra Luboše Pilaře

"Po vyrovnaném prvním poločase, kde jsme bohužel inkasovali dva góly zafungovala Csaplárova past. Po krásném obratu v posledních 15 minutách slavíme důležité vítězství. Za druhý poločas chválím celý kolektiv."

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria