Heřmanův Městec/Rozhovice

Jedeme na vítězné vlně.....

Fakta

Branky - Čipera, Myslivec, 2x Horký "K"

Sestava

Franěk, Menšl, Chytka, Franc, Pašek, Moravec, Čáp, Horký "K", Bělina, Čižmár, Myslivec, Vašek, Břeň, Čipera

V sobotu 28. září jsme vyrazili na horkou půdu do té doby pouze jednou poraženého týmu Rozhovice-Heřmanův Městec. Za slunného počasí začal zápas vzájemným oťukáváním bez větších šancí na jedné či druhé straně. Proto jako rána z čistého nebe udeřil Lukáš Čipera a po zahozených šancích z minulého zápasu teď nezaváhal a přesnou trefou nás poslal do vedení. Lukášovi pomohlo, že si začal chodit pro balóny hlouběji do pole, měl míč častěji na noze a v tu chvíli i větší jistotu na šanci. V prvním poločase ho ještě napodobili David Myslivec a po šesté v sezóně Tobiáš Horký. Náš "zahajovací" brankář Alex Franěk se během prvních 35 minut s jistotou vypořádal s dvěma střelami z blízka a několika náznaky zakončení, která zblokovala poměrně spolehlivá obranná trojice. Zvláště u druhé střely ze dvou metrů dokázal nebezpečný pokus vytěsnit na roh.


Kdo očekával, že na nás soupeř v druhém poločase vletí, musel být překvapen, žádný drtivý tlak nepřišel.


Naopak po sedmi minutách se posedmé v lize trefil Tobiáš Horký. Radost z čistého konta nám pokazila schovaná střela, která prošla přes změť nohou až za záda Michala Menšla. Ten předtím ovšem reflexivně zneškodnil velmi tvrdou střelu z přímého kopu.



Hodnocení zápasu:

V brance máme spolehlivou dvojici, obranné složení se postupně krystalizuje, oba tvořiví záložníci zlepšili pohyb a aktivní chtění hrát, útok dělá, co má, tedy útočí a znepříjemňuje rozehrávku soupeře. Potěšili kluci, kteří naskakovali během hry, často co střídání, to jiná pozice.

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria