Na státní svátek výhra nad nováčkem

A-tým doma zdolal Prosetín 2:0

SK Pardubičky

team logo

2 - 0

TJ Sokol Prosetín

team logo

Fakta

Branky - 54. Menšl, 90. Bobek Rozhodčí - Zeman (Stárek, Svědiroh) ŽK - 2:2 Diváci - 160

Sestava

Číža - Robovský, Bažant, Menšl, Froš - Hofman (46. Markl), Šindelář, Bobek, Němec (75. Münzberger), Müller (91. Vojtěch) - Tuťálek (90. Ficek)

Státní svátek přilákal na stadion do Pardubiček velmi slušnou diváckou kulisu. Zpočátku opatrný, ale pohledný, fotbal, přinesl první vážnější situaci až ve 30. minutě, kdy se hosté po průnikové přihrávce dostali do situace 2 na 1, ale Marek v 100% šanci, sám před Čížou, míč ideálně netrefil a poslal ho mimo tři tyče. Ve 42. minutě natáhl ke střele z 25 metrů Bobek a povedený pokus vytěsnil brankář hostů na rohový kop.

V 54. minutě zahrával rohový kop Bobek, jeho střílený centr si ve vápně našel Menšl a nádhernou ranou hlavou, za kterou by se nestyděl ani Sergio Ramos, poslal míč do levé šibenice - 1:0. V 60. minutě utekl po pravé straně dobře hrající Bobek, míč předložil do vápna Němcovi, jehož pokus skončil, po zásahu brankáře, rohovým kopem. V 65. minutě se díky velkému nedůrazu bránících hráčů dostali hosté až k hlavičce v pokutovém území, té však naštěstí chyběla přesnost. V 71. minutě se po autovém vhazování dostal do vápna Markl a jeho následný tvrdý pokus vyrazil brankář hostů na další rohový kop. V nastavení druhé půle pak vyhrál Münzberger hlavičkový souboj, k míči se dostal Bobek a v situaci 1 na 1 nakonec propálil brankáře podruhé - 2:0.

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria