O osudu utkání v Přelouči rozhodla 96. minuta

,,Rozhodčí z nás udělal pitomce´´ hodnotí utkání trenér Pilař.

FK Přelouč

team logo

1 - 1

SK Pardubičky

team logo

Fakta

Branky - 90.+6. Voženílek - 61. Müller Rozhodčí - Mrázek (Kudyn, Lang) ŽK - 3:2 Diváci - 80

Sestava

Číža - Menšl, Bažant, Münzberger, Robovský (70. Vojtěch) - Markl (67. Hofman), Šindelář, Bobek, Němec, Müller - Tuťálek (93. Ficek)

Hodnocení trenérů:

Leoš Cirkl, trenér Přelouče:

"Soupeř měl v utkání míč více pod svojí kontrolou a možná i lépe kombinoval, ale naši kluci bojovali a hráli až do poslední minuty. Po inkasované brance jsme se nesesypali a v závěru vše podřídili vyrovnání. Nakonec v hektickém závěru vyrovnal z penalty V. Voženílek. Dle průběhu utkání bod bereme."

Luboš Pilař trenér A-týmu:

"Do utkání jsme vstoupili aktivně a byli jsme po celou dobu fotbalovějším a lepším týmem. Domácí vsadili na nakopávané míče, s kterýma si naše obrana poradila. Na začátku druhého poločasu jsme se ujali po zásluze vedení a nic nenasvědčovalo tomu, že bychom mohli přijít v tomto utkání o vítězství. Bohužel jsme zažili to, co jsem si myslel, že už nikdy ve fotbale nezažiji. Přibližně od 80. minuty vzal zápas do rukou hlavní rozhodčí Mrázek a začaly se dít věci! K šesti minutovému nastavení, kterému se divila většina přítomných diváků, si ještě vymyslel pokutový kop a udělal z nás pitomce! Hráči zaslouží pochvalu za to, jak zápas zvládli."

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria