Pardubičky B - Přelouč B

Druhá výhra v řadě

Sestava

Číža - Čunderle , Martan , Svoboda Mat. , Oberreite - Robovský , Podsztavek , Bobek , Hegyi , Dojčan - Troják ( stř. Brus , Kříž , Ficek , Libánský ,Maršíček )

Pardubičky B - Přelouč B 4:1 ( poločas 3:1 )

Druhé vítězství v řadě a velmi dobrý bojovný výkon. Po minulé výhře v Křični , kde jsme soupeře prakticky k ničemu nepustili byl dnešní zápas především v prvních 20 minutách vyrovnaný a soupeř , který měl v týmu poměrně hodně mladých hráčů nám byl rovnocenným partnerem a dokonce čel do vedení 1:0 po rohovém kopu , kdy trochu podcenil míč na přední tyči Oberreiter a následný druhý centr po nedorozumění v malém vápně soupeř pohodlně uklidil do sítě brankáře Číži. Od této doby jsme přidali na důrazu a po velmi povedených akcích z jedné i druhé strany hřiště jsme se dostávali za soupeřovu obranu. Ve 25 minutě dostal ideální přihrávku Troják , když ho ke skórování vybídl Dojčan , Prvně jmenovaný hráč s přehledem vyrovnal na 1:1 . Po 7 minutách soupeř vyrobil u postraní čáry faul , ke kterému se postavil Oberreiter a jeho kvalitní centr si srazil do vlastní branky hostující obránce . Stav 2:1 netrval dlouho. Soupeř nezachytával náběhy Robovského , Dojčana a obou našich beků a po jednom s takovém náběhu Robovského a následně Obereitra , který se objevil až na zadní tyčce se odehrála kombinace , kdy zcela volný Oberreiter uklidil míř do odkryté branky soupeře a stanovil tak poločasový výsledek 3:1.

Po poločase se začalo střídat , ale průběh hry se nijak vážně nezměnil . Hrálo se převážně na straně soupeře a pokud se dostal k naší brance tak spolehlivě fungovala především dvojice Martan , Čunderle. Soupeři svitla pouze jedna možnost na vyrovnání, když v 65 minutě chybně vyběhl brankář Číža a soupeř v jasné pozici trefil jen boční sít. Tato situace zlomila soupeři vaz , protože po další průnikové přihrávce šel sám na brankáře hostí Dojčan a mazácky po zemi proměnil na konečných 4:1. Soupeř měl už jen pár standartních situací , které pochytal bez problému Číža a napravil tak to svoje zaváhání z 65 minuty.

Dnes bojovný výkon s nadstandartním proměňováním gólových akcí. Jsme rádi , že jejich autoři pochopili , že v síle není vždy nejlepší řešení. Vyzdvihl bych hru Martana a obou krajních obranců a záložníků. Konečně se dařilo i Trojákovi v útoku. Jako celek jsme předvedli slušný výkon proti soupeři , který má svoji kvalitu.

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria