POSLEDNÍ PODZIMNÍ KRAJSKÁ MINILIGA

Z deštivého a chladného Žamberka jen s VÝHRAMI

TÝM V LIZE -A-

SESTAVA

2015 - Žižka, Eichler H+F, Tuček, Doležal, Vávra, Pozdník

VÝSLEDKY

SK - FC ŽAMBERK 6:2

SK - SKP SLOVAN MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 11:1

SK - SK VYSOKÉ MÝTO 10:3


3 zápasy / 3 výhry / skóre 27:6


Náš tým v lize A se vždy hodnotí velice těžko. V této lize za celou podzimní část sezóny měli smysl jen 2 zápasy z obou jsme se odnesli vydřené výhry (MFK CHRUDIM 5:3, SK NEMOŠICE 5:3) byl by super i dvojzápas s SK VYSOKÉ MÝTO, ale díky náši účasti na turnaji v ODŘEPSECH byl minulý týden výsledek tohoto utkání 0:12 a teď v ŽAMBERKU zase diky nemocnosti u týmu VYSOKÉHO MÝTA 10:3.


ZA CELOU PODZIMNÍ ČÁST SI KLUCI V LIZE -A- ZASLOUŽÍ POCHVALU Z 21 ZÁPASU 18 VYHRÁLI / a pouze 3 prohráli (nutno podotknout že prohry byli spíše zbytečné a ovlivněné i naši účastí na jiných zápasových akcích)

TÝM V LIZE -B-

SESTAVA

2016 - Vašátko, Bělina, Fencl, Tomáš, Vosáhlo, Kotek, Bednář, Rybár

2018 - Strnad

VÝSLEDKY

SK - FC ŽAMBERK 5:3

SK - SKP SLOVAN MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 7:2

SK - SK VYSOKÉ MÝTO 4:3


3 zápasy / 3 výhry / skóre 16:8


Náš tým v lize -B- složený jen z hráčů ročníku 2016 a jedné velice šikovné 2018 podal v ŽAMBERKU naprosto neskutečný výkon a poprvé v podzimní části krajské miniligy porazil všechny soupeře. Neskutečně cenná je výhra 4:3 nad SK VYSOKÉ MÝTO, které nejen že minulý týden v Poličce porazilo naše nováčky 0:21 ale zároveň mělo jen jen jednu jedinou prohru v soutěži a náš skvělý výkon připravil Mýtů prohru DRUHOU A ZÁROVEŇ POMSTIL I KLUKY Z Poličky. ZA ŽAMBERK BY BYLA ŠKODA VYZVEDÁVAT KONKRÉTNÍ JMÉNA. OD HONZÍKA V BRÁNĚ AŽ PO BENJAMÍNKA FILIPA BYLI V ŽAMBERKU VŠECHNI NAPROSTO NESKUTEČNÍ A KLUCI SEHRÁLI V DEŠTIVÉM A V CHLADNÉM POČASÍ FANTASTICKÝ TURNAJ

KLUCI LIGU -B- ZAKONČILI BILANCÍ 21 zápasů / 11 výher / 1 remiza / 9 proher. Což je na to že je TÝM vlastně úplně nový FANTASTICKÁ BILANCE A VĚŘÍM ŽE NA JAŘE JEŠTĚ VŠECHNY TÝMY POŘÁDNĚ PROŽENEME

KOMU PATŘÍ ZA ŽAMBERK OPRAVDU PODĚKOVÁNÍ JSOU RODIČE. NEJEN ŽE KLUKY PŘIVEZLI, ALE I V TOM CO BYLO V ŽAMBERKU ZA POČASÍ VŽDY VYTRVALE FANDILI A KLUKY HNALI ZA KAŽDÝM GOLEM a ještě nám zvládli pomáhat s klukama na střidačce aby byli kluci v teple.


DĚKUJEME MOC

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria