Skvělý druhý poločas přinesl pouze bod

A-tým se s rezervou Vysokého Mýta o body rozdělil.

SK Pardubičky

team logo

1 - 1

SK Vysoké Mýto

team logo

Fakta

Branky - 54. T. Svoboda - 53. Jeníček Rozhodčí - Tůma (Janeček, Zeman) ŽK - 0:0 ČK - 0:1 (90.+1. D. Ráliš) Diváci - 120

Sestava

Zahradník - Menšl, Bažant, Špidlen, Norek - T. Svoboda, Pospíšil - Havelka (89. Podsztavek), Valenta (61. Svatoň), Štědrý (78. Dojčán) - Markl (57. Müller)

V utkání s rezervou vysokého Mýta byla k vidění první šance až v 19. minutě, kdy se do zakončení levou nohou dostal, po centru Norka, T. Svoboda, ale dobře mířený pokus dokázal hostující brankář vyrazit na rohový kop. V 1000% šanci se pak ve 22. minutě objevil Valenta, když se po chybě jednoho z hostujících stoperů dostal zcela sám před branku, ale po dvou kličkách, napálil míč jen do nohou brankáře. Ve 28. minutě pálil po příhře od Pospíšila Havelka nad. Ve 34. minutě se dostal opět Valenta, ale ani tentokrát nabídky od Pospíšila nedokázal využít a mířil jen těsně vedle hostující branky. Ve 36. minutě vyslal tvrdou střelu z levé strany Markl, hostující brankář míč jen vyrazil, ale dobíhající Havelka mířil vysoko nad.

V 53. minutě se již diváci gólu dočkali, bohužel však v naší síti. Hosté se prakticky poprvé dostali do vážnější situace. Po rohovém kopu zůstal na zadní tyči Norkem neobsazený Jeníček a pohodlně poslal míč do sítě - 0:1. O minutu déle se ale po rohovém kopu dostal Havelka k centru z levé strany a perfektní nadýchaný bochánek poslal do sítě hlavou T. Svoboda - 1:1. V 58. minutě předal míč Valenta T. Svobodovi, ale ten mířil z hranice 20 metrů vedle. V 69. minutě zahrával Havelka přímý kop a Špidlen z dobré pozice hlavou branku přestřelil. V 70. minutě pálil z hranice vápna Svatoň, ale tvrdá rána jen vyprášila hostujícímu brankáři rukavice. V 77. minutě se aktivní Müller dostal za hostující obranu, ale jeho lib přes vyběhnutého brankáře cíl nenašel. V 80. minutě se ve 100% šanci objevil Menšl, jenže i on mířil po rohovém kopu hlavou jen těsně mimo tři tyče. V 84. minutě pak zkoušel ještě štěstí technickou střelou Pospíšil, ale i tento pokus jen těsně hostující branku minul.

Hodnocení trenéra A-týmu, Tomáše Mrázka

„V utkání s rezervou Vysokého Mýta jsme z důvodu dovolených a zranění museli udělat velké množství změn. Na zápas jsme se ale takticky dobře připravili a především ve druhé půli jsme pak hosty jasně přehrávali. Bohužel fotbal se hraje na góly a my jsme tentokrát, doslova, umřeli na neproměňování šancí. I přesto všechno musím kluky pochválit, především za druhý poločas, ve kterém jsme předvedli výkon podzimu.“

logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria
logo-enteria